Kisten & Zo

    voor al je persoonlijke (kraam) cadeau's

    speciaal voor jou gemaakt!

Verras de ouders met een gepersonaliseerd kraamcadeau

 

Als er een baby geboren wordt, is dat een bijzondere gebeurtenis waar je graag bij stil wilt staan. Een gepersonaliseerde geboortekist is dan het perfecte cadeau voor de nieuwe ouders! Hieronder lees je waarom dat zo is!

Klik hier voor meer voorbeelden van Geboortekisten

Het is persoonlijk

 

Met een gepersonaliseerde geboortekist geef je een cadeau dat helemaal speciaal is gemaakt voor de pasgeboren baby. Ouders hebben de naam van hun kindje en het geboortekaartje met zorg uitgekozen. Hoe leuk is het dan om de geboortekist te beschilderen met de naam van de baby en alle andere geboortegegevens in de stijl van het kaartje. Dit maakt het cadeau extra speciaal en persoonlijk. Ook leuk om te geven voor bijvoorbeeld de eerste verjaardag van de baby.

Het is uniek

Een door mij met de handbeschilderde gepersonaliseerde geboortekist is een uniek cadeau dat niemand anders heeft. Door het ontwerp, de naam van de baby en de andere geboortegegevens te personaliseren, maak je het cadeau helemaal uniek en speciaal. Dit maakt het cadeau niet alleen bijzonder voor de ouders, maar ook voor de baby wanneer hij of zij ouder is.

Het is een blijvende herinnering

 

Een gepersonaliseerde geboortekist is niet zomaar een cadeau. Het is een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby en de babytijd. Ouders kunnen deze kist gebruiken om alle bijzondere herinneringen aan de eerste jaren van hun kindje in op te bergen, zoals:

- de zwangerschapsherinneringen: 1e echo, foto's en dagboek van de zwangere moeder;

- het eerste rompertje;

- de eerste schoentjes;

- de eerste tandjes/een haarlokje (tanden-/haarlokdoosje);

- de knuffel waar de baby altijd mee sliep.

Later als ze het ouderlijk huis verlaten kan het dan aan ze worden meegegeven als herinnering aan hun eerste levensjaren.

Voorbeelden Geboortekisten