Kisten & Zo

    voor al je persoonlijke (kraam) cadeau's

    speciaal voor jou gemaakt!

Een herinneringskist bij overlijden

 

Een herinneringskist geven nadat iemand is overleden is een prachtig condoleance cadeau voor de nabestaanden ter heriinering aan hun dierbare. Voor degene die een familielid moeten missen bijvoorbeeld, kan dit een hele troost zijn. Je kan er speciale dingen in bewaren die je dierbaar zijn van iemand die er niet meer is. Zoals een bril, ring of een heerlijk geurende shawl, een parfumflesje, een foto, een brief, sieraden, kaarten. Van alles wat je aan diegene doet herinneren. Zo hou je alle spullen bijelkaar en kan je de herinneringen weer ophalen door de herinneringskist te openen wanneer je er behoefte aan hebt.

Kijk hier voor meer voorbeelden van Herinneringskisten

Een condoleance cadeau bij een miskraam of verlies kindje

 

Ook voor het afscheid van een baby kan ik een mooie herinneringskist beschilderen. Speciaal gemaakt voor het bewaren van herinneringen aan een overleden kindje. Prachtig om aan de ouder cadeau te doen bij het condoleren om hun meest dierbare herinneringen aan hun overleden kindje in te bewaren. Een haarlokje, voet- handafdruk, foto, kaarten en brieven.

Overlijden viervoeter of ander huisdier

Een huisdier is net zo goed een lid van de familie. Als je trouwe viervoeter of ander huisdier komt te overlijden zal dit, net zoals bij een menselijk overlijden, een stempel op je leven drukken. Een aandenken aan je overleden hons, kat of ander huisdier kan helpen bij de rouwverwerking. Wat is er dan mooier om voor je zelf een herinneringskist te bestellen of aan iemand te geven. In de kist kan je mooie herinneringen zoals foto's, riem, pootafdruk etc bewaren.

Wat zijn de mogelijkheden

 

Ik kan de kist beschilderen in de stijl en naar voorbeeld van de rouwkaary. Of als je zelf iets in gedachten hebt kan dat altijd besproken worden. Qua tekst is het ook vrij invulbaar. Een eigen tekst of bijvoorbeeld de tekst van de rouwkaart. Laat weten wat je mooi vindt dan komen we er samen wel uit. Ik maak het speciaal voor jou!

Voorbeelden Herinneringskisten